Sverige-Ryssland

Oj vilken rolig match.

 

Vilken hockey, tänk om a-landslaget skulle spela sådan här hockey, vad mycket roligare det skulle vara att titta då.

 

Robin Lehner kommer att vara en otroligt viktig kugge i detta JVM, han gör en grym match.

 

Ett par andra ljuspunkter. Max Friberg, den killen spelar i ”ettan” något säger mig att det kommer han inte att göra länge till. Anton Lander, sätter en backhand i krysset med ett gäng ryssar hängandes i brallorna.

 

Gnälliga ryssar och tveksamma domslut, fan vad skönt att turneringen är i gång på allvar. Längtar till nästa match!


Post christmas

Efter en liten jul dvala så kommer här ett par rader…

 

Sitter faktiskt med lite träningsvärk i låren sen gårdagens internmatch, kul att så många ”hemvändare” var med.

 

Matchen i sig förlorade vi tyvärr men det skyller vi på domaren, och att Kalle hade fått dispens för att ha med sig pappa i båset som mental coach. Han kanske skall få följa med fler gånger?

 

Nu är spelschemat till ”allettan” spikad, skriv upp 16/1. Då kommer nämligen Björklöven på besök till Glysis, den skall jag se. Notera att Björklöven drar i snitt 690 åskådare till varje bortamatch och Hudiks hemma snitt ligger på 508 åskådare, läge för storpublik.

 

Kan även vara värt att se Asplöven den 6/2 som nyligen gjorde den uppmärksammade värvningen av Jonte Hedström. Skall sticka ut hakan lite och säga att jag tror att Asplöven fansen kommer att bli besvikna på den värvningen, Jonte är långt ifrån vad han har varit och extremt skadebenägen. Floppvarning…


Läktarskandal!

Sitter och tittar på bilderna från derbyt i Globen häromdagen, och man blir ju bara matt.

 

Slåss med sina egna, slå och sparka på vakter som ligger ner, kasta flaggor som spjut, storma en sittplats läktare o.s.v.

 

Men det är fan i mig inte det värsta, det värsta är att det är vuxna människor i nio fall av tio. Säkert många av dom som har fru och barn hemma...

 

Nej nu är det dags att fixa till det svenska systemet så att man kan gå in och ge dom här ”idrottsdödarna” riktiga straff. Titta på England, där har dom fått ordning på arenorna. OK dom träffas och slåss, men det drabbar iaf. inte ”Svensson” som bara vill se hockey.

 

Att straffa föreningarna är inte rätt väg att gå, fine visst skall man få böta om man brister i arrangemanget, men att straffa en hel förening för att ett gäng idioter slåss nej det funkar inte.

 

Det måste till hårdare straff, häng ut dom med namn och bild i media och som sagt dryga böter och fängelse straff.


TORSK!

Ingen vidare julklapp!

 

Ok, om ett par veckor när jag lugnat ner mig en smula kanske jag tycker det här var en rolig match att spela, högt tempo med div3 mått mätt, 2 bra målvakter, bra stämning på plan o.s.v.

 

Men eftersom jag är snäppet sämre förlorare än John McEnroe så tycker jag att allt just nu SUGER hur mycket som helst.

 

Eftersom som jag inte är så sugen på att skriva om hockey just nu så roade jag mig med att googla på ”självkritik” jag fick 147 000 träffar…

 


God natt!

 

Hur matchen gick? Jo vi torskade med 2-1, tvåan sitter med 50 sekunder kvar av tredje…


Derby dax igen!

Då var det alltså dags för årets andra ”E4” derby.

 

Lindefallet har spelat som väntat första halvan av säsongen, förlusterna har kommit mot topplagen, Skutskär, Strömsbro, Huge och så enda riktiga ”plumpen” en 9-1 torsk mot Sandviken.

 

Våran första match slutade med Bölan vinst med 5-1 uppe i Hudik, ikväll skall dom få det betydligt tuffare.

 

Ingen konkurerande hockeymatch ikväll. Så det bör kunna komma lite folk till kvällens drabbning också, hoppas även Lindefallet får med sig lite supportrar.

 

Håll ögonen på Fredrik Eriksson som i senaste matchen var inblandad i 4 av Lindefallets 8 mål i 8-2 segern över Bollnäs.

 

Väl mött på Hällåsen 1930!


Robin Ståhl

Enligt obekräftade uppgifter så skall Robin vara klar för ett lån till S/L t.o.m. 31:a januari.

 

Sånna här lösningar är perfekt tycker jag, då Robin inte kanske kommer få så mycket speltid i allettan så kan han alltså komma hem och spela med S/L som med största sannolikhet kommer att spela kvalhockey till våren.

 

Visst lånet sträcker sig bara fram till och med den 31:a januari, men det bör kunna förlängas om inte nu Hudik vill att Robin skall hjälpa till och spela upp deras j20 till elit.

 

Robin har noterats för 21 matcher för Hudik i år och stått för 2 assist.

 

Kul!


Linus Rolinder

Ytterligare en hälsingeexport som levererar.

 

Efter att ha representerat Hudiksvall, S/L och Lindefallet begav sig Linus Rollinder säsongen 08/09 över pölen för att lira junior hockey med New Hampshire Jr. Monarchs strax innan gränsen till Canada.

 

Väl däröver presterade han smått fantastiska 92 poäng på 36 matcher. Linus tycker det är svårt att jämföra ligan med svenska mått. Det är en helt annan spelstil där borta, inte så mycket styrspel och taktik som här utan mer rakt på mål och mycket skridskoåkning. Bevisligen en spelstil som passade Linus som en snöboll i en lovikkavante…

 

Senaste säsongen tillbringade Linus i Örnsköldsviks SK, och en tillsynes lite mer anonym roll i laget gjorde att det endast blev en säsong i Foppaland.

 

Denna säsong lirar Linus i div1 C laget Lindlöven, och ligger med sina 26 poäng tvåa i deras interna skytteliga.

 

Jag skickade iväg ett par frågor för att stämma av läget.

 


Hur kom det sig att du hamnade i Lindlöven?

 

Anledningen till att jag hamnade i Lindlöven var, att jag inte hade något gällande kontrakt med Örnsköldsvik när jag kom i kontakt med Lindlöven. Det jag fick höra tilltalade mig, och jag kände att det var "rätt steg" för mig just nu. Så jag tog chansen, och det har ju funkat helt okej än så länge. Klubbens mål och trupp stämde bra med mina egna önskemål.

Poängskörden från ifjol, 12 poäng på 26 matcher har du nu ökat på till 26 poäng på 27 matcher. Något speciellt som du har förbättrat till i år?

 

Att poängen inte trillade in mer under fjolåret berodde till stor del på att jag aldrig riktigt hittade rätt i staden/klubben och den sociala biten i Övik. Under fjolåret spelade jag, t.ex., i stort sett aldrig Powerplay. Och det är väl i just PP spelet som jag har funnit mig mest rätt i.

Jag är en offensivt lagd hockeyspelare, och har som roligast när jag får ha mycket puck, framförallt i anfallszon(men så är det väl för alla) Denna säsong har jag dock fått det förtroendet, och då har det trillat in nån poäng här och där, när jag vågat spela ut lite. Och vårt PP har fungerat över förväntan, men jag har också blivit bättre i mitt defensiva centerspel.


Tak över Mullemeck till nästa år, lockar det inte att flytta hem?

 

Till tak över Tallmons underbara is, säger jag bara "GILLA", inget kunde glädja mig mer. Och jag har haft många öron ute och följt förhandlingarna med stort intresse. Det är helt perfekt för LSK, och det kommer inte en dag för tidigt.

Att flytta hem enbart för hockeyn känns dock i nuläget inte speciellt nära, jag älskar isen och är nog en av dem som avverkat flest timmar där uppe. Men inte än iaf, just nu njuter jag av tillvaron i Lindlöven. Med förhoppningen att vi efter jul ska få ihop spelet, och visa vad vi verkligen har för kapacitet.


Följer du hälsinge hockeyn något?

 

Jag följer hälsinge hockeyn både genom kompisar i LSK och via resultat servicen. Och visst både hoppas och tror jag att LSK ska klara av att bli bland de 4 första lagen. Årets trupp är en av de bästa på många många år, och det finns spelare där som skulle ha väldigt god chans att spela högre upp i seriesystemet. Förhoppningen är väl att de inom några år ska kunna göra det för Gul/Svart/Grönt, med Mullemeck Rinken färdig för match lir…

 


Tack Linus att du tog dig tid att svara och jag önskar dig härmed en God Jul och ett Gott Nytt Hockeyår!


Norrsundet matchen

Enkel seger trots kort om folk.

 

Finns inte mycket att säga om denna match, förutom att jag undrar hur man gick till väga vid förhandlingarna när man lyckades skriva bort utomhus matcher i kontraktet…

 

 

Matchen som sagt inget att orda om, kommer istället ett par bilder.

 
Fantastisk inramning på Lindövallen denna kväll.

 

 
Kapten drar ett skämt som tyvärr fastnade i ”spam” filtret när jag skulle lägga ut det. Notera de underbara gardinerna och färgen på väggarna i omklädningsrummet. Mys...

 

 
Näe, grythunden hade inga egna strumpor med sig den här matchen heller. Inte kalsonger, handuk eller t-shirt heller för den delen… Tur att Freddan hade extra uppsättning med sig.


Div2 värvningar

Ett par intressanta värvningar i div2

 

Som nörd som man är kan man inte låta bli att uppmärksamma ett par värvningar de senaste veckorna.

 

Oppala/Sätra har gjort klart med 2 riktigt starka namn.

 

Carl-Johan Eriksson en forward med elitserie och landslags meriter, som senast spelade i Valbo.

 

Liam Lindström en gammal S/L bekanting som även han har massor av rutin och meriter som räcker hur långt som helst i div2. Även han kommer från Valbo.

 

S/L har också värvat igen, denna gång är det Alexander Hedman som ansluter till ”Gävle bussen”, Alexander kommer senast från Strömsbro. Inget ont om Alexander, säkert en bra kille men som Söderhamnare/Ljusnebo svider det lite att se att man har sån tunn trupp att man värvar en kille från ett div3 lag… Illa.

 

Samarbete…


Skrällen i Järvsö

Järvsö slog Skutskär med 8-4.

 

Ja det är sant, och det var ju faktiskt riktigt bra för våran del, nu har vi bara 3 poäng upp till en playoff plats.

 

Matchen i sig säger man i Järvsö lägren var en av de bästa man gjort, lyckas stressa Skutskär till misstag osv… Man hade även fått tillgång till de flesta av sina spelare som av olika anledningar inte spelat särskilt många matcher än så länge.

 

Men, jag skulle nog vilja se Skutskärs laguppställning innan jag drar allt för stora växlar av den segern, enligt rykten så hade Skutskär inte mer än 10 man med sig. Och medelåldern var inte särskilt hög den heller. Nu försöker jag inte ta ifrån Järvsö segern (eller jo förresten…) eller det faktum att man gjorde en bra match, men som sagt skulle vilja höra Skutskärs version också.

 

Jag är övertygad om att om Skutskär mönstrat det lag man gjorde mot oss för en vecka sedan så hade Järvsö fått det mycket svårt.

 

Järvsö skall i alla fall ha ett stort tack för att ni jämnade ut serien.


Skärplinge matchen

Ingen super match men ändå 3 säkra pinnar.

 

Ett par ljuspunkter har jag iaf. hittat.

 

Larsson har kammat till axeln och noterades för 3 pinnar! Och hela andra femman med b.l.a. nyförvärvet Hedlund gjorde en klart godkänd insats.

 

Isen var helt ok för en gångs skull.

 

Sen är det väl inte så överdrivet mycket som vi skall ta med oss därifrån, att vi lyckas med konststycket att endast få iväg 6 skott på mål i den andra perioden måste ses som riktigt dåligt, där måste vi skärpa oss…


50 matcher!

Freddan firar 50

 

I och för sig så lirade han bara 6 minuter i Skutskär i fredags så det diskuterades om vi verkligen skulle räkna det som en match, men ok då…

 

Freddan är alltså den första sedan omstarten av SIK som kommer upp i 50 matcher.

 

Tränings villig och viker sällan en tum, ungefär lika tekniskt begåvad som undertecknad och även samma viktklass så vi spenderar en del tid tillsammans.

 

Som present skall du få dig en mjölkdrink på lagfesten på lördag!


Nyförvärv

 

Johan Hedlund tar klivet över till SIK

 

Efter att ha gjort ett antal träningar med oss den senaste tiden så blev det igår klart att Johan Hedlund, senast i S/L kommer att spela för oss resten av säsongen.

 

Så vitt jag förstått så har Johan haft det lite knepigt att matcha ihop sitt jobb med spel i div.2 som medför lite längre resor än i våran serie.

 

Mycket trevligt för oss och kul att han fortsätter med hockeyn här inne stan.

 

Vad jag har sett på träningarna så kommer han att bidra med tempo och rakare spel på mål, han har även ett rappt skott som han skall utnyttja mer.

 

Mycket bra för oss att bredda truppen och få lite konkurrens om platserna.

 

Johan lirar ikväll med nr 13 på ryggen.

 

Välkommen till SIK!


Hall klart i Bölan

Då var det klubbat och klart.

 

Igår togs det slutgiltiga beslutet i hallfrågan i Lindefallet, kommunen beslutade att bistå klubben med 5.5 miljoner, och byggstart beräknas till våren.



Följ hallbygget här



GRATTIS!!!


Update

Ledsen över det brisfälliga flödet av inlägg de senaste dagarna, fick en släng av koma i Fredagskväll och vaknade inte till förrän nu…

 

Har av förklarliga skäl valt att lägga förra matchen bakom mig och lovat grabbarna i laget att inte skriva något, och med tanke på att de enda två positiva sakerna jag kom på med matchen i fredags var att matlådorna var fantastiskt goda och att busschaffisen gjorde en grym insats är det nog lika bra att lämna den till handlingarna.

 

Anmärkningsvärt från denna omgång var att både Järvsö och Norrsundet fick ställa in pga. kort med folk, inte mycket tillbaka på en tia att det skulle hända Norrsundet men att Järvsö som inför säsongen spände bågen och siktade på kval är lite oroväckande. Vad händer?

 

God kväll!


Skutskär borta

Dags för match mot Skutskär…

 

Efter tisdagens mycket sköna vinst så hoppar vi idag ombord på bussen för färd mot Skutskär. Om vi tittar bakåt i tiden så har vi aldrig vunnit mot Skutskär, så det är väl läge i kväll då.

 

Tyvärr så har vi ju än en gång en relativt lång frånvarolista, med diverse olika anledningar de flesta helt godkända vissa aningen difusa, döm själva det har jag gjort…

 

Apropå frånvaro, här följer lista med en rad olika anledningar som är vardag för en tränare i div3.

 

·         Sjukdom

·         ”VABB”

·         Firmafest/bandymatch

·         Jobb

·         Byte av handbroms vajer

·         Flytt åt mormors kompis

·         Måste sova…

·         Utlandsresa

·         Fjäll semester

·         Födelsedags fest både sin egen och alla de märkliga personer

·         Skada

 

Notera att jag med detta inte försöker trycka på någon speciell person, jag har själv använt ungefär hälften av ovan nämnda anledningar. Jag visar bara att det inte är så lätt för våra stackars tränare att få någon kontinuitet i våra divisioner…

 

Och våran förening är inte på något vis olik någon annan i de lägre divisionerna i hockeysverige…

 

Kör försiktigt…


Fortsatt tungt för Alfta

Houkko och Nielsen sänkte Alfta!

 

Skrev tidigare om dessa herrar som anslutit till Häradsbygden.

 

Igår fick Alfta sig en lektion…

 

Läs reportage på HelaHälsingland


Lindefallet i P4

Lyssna på ”Krogen” i etern


Reportage med personer från Lindefallet ang. hall bygget.

 

Gå in här


Ante till KHL?

Ante kan komma att återigen hamna i KHL

 

Efter att ha gjort mycket bra ifrån sig på sina matcher i Timrå så kan alltså Ante än en gång vara på väg till Ryssland.

 

2005-2006 spelade han 17 matcher för Metallurg Magnitogorsk, denna säsong var det en viss Malkin som vann poängligan i laget. Har ju gått hyfsat för den killen senare också…

 

Se reportage i här

Seger!!!

Oj vad skönt med vinst...

 

Äntligen! Skulle fylking ha sagt. Det brukar vara lite tvärtom, vi tappar på slutet och torskar.

 

Nu var det våran tur att ha lite tur, sätter 3-2 med 4 sekunder kvar…

 

Vi lyckas med våran plan, att stå upp och styra dom högt i banan och det gör vi en hel match.

 

Grythunden är tillbaka, och bökar och stökar. Han lyckades att böka till sig ett sprucket ögonbryn, springa in tejpa igen, komma tillbaka och sedan sätta en balja. Starkt!

 

Danne O kostar på sig att bränna en straff, men ok det får gå för den här gången han sätter ju faktiskt 3-2 kassen med 4 sekunder kvar.

 

Linus gör åter en mycket stabil insats i målet, mycket bra jobbat.

 

Än en gång mycket bra stämning i båset alla driver på, det är bara jag som skäller lite men det är ju en del av min image…

 

Sandviken var ett roligt lag att möta, man spelar hårt ger tacklingar men framför allt så tar man en tackling utan att gnälla. Bra stämning på isen matchen igenom.

 

Om man kollar lite på de andra resultaten så har vi 2 matcher som sticker ut.

 

Skärplinge-Järvsö 4-3 Järvsö har fått ordentligt med grus i maskineriet, Skärplinge hade inte varit i närheten av att ta poäng innan denna match…

 

Skutskär-Huge 3-17 Ok Huge är riktigt bra, men hallå 3-17!?


Sandviken hemma

Då var det dags att ta emot Sandviken hemma.

 

Sandviken som har som mål att gå upp i div.2 denna säsong har börjat serien bra. Trots ekonomiska bekymmer och tveksamt om man ens skulle spela senior hockey har man inlett med 5 segrar, en oavgjord mot Huge och förluster mot Bollnäs och Strömsbro.

 

Sandviken ligger nu precis ovanför strecket tätt följda av Skutskär på samma poäng (16).

 

Skickade iväg ett par frågor till Sandviken inför matchen.

 

Tränare: Patrik Bergkvist tidigare Brynäs och Leksands jun verksamhet. Mkt renommerad med landslags meriter.

Senaste placering, serien: Vann vårtrean och femma i alltrean.

Målsättning: Utan tvekan vinna serien och klara ett kval till div.2

Försäsongen: Sådär spelmässigt med resultat men också möt bra div.2 motstånd.

Spelaromsättning: Tapp av en mkt bra ung back Sebastian Karlsson, mkt spelskicklig och vältränad back till Hofors HC div.2

Vilka tror du blir topplag i serien: Topplag blir enl. oss Bollnäs, Strömsbro och ev. Huge.

Hemmaarena: Finaste arenan efter Gävle Arena Jernvallen

 

Vi var väldigt kort om folk på träningen igår och har ett par namn på frånvaro/skade listan. Men spelar vi som vi skall och gör stundtals, så kommer Sandviken få kämpa för att få med sig någon poäng från Hällåsen.

 

1930 är det nedsläpp!


Man blir ju bara trött!

Så här såg det ut när vi kom till träning idag…

 

 

Detta skall då föreställa våran dusch. Hängarna sönderslitna, munstycken sönderdragen på 2 av 4 duschar och schampo hållaren nerslitet.

 

 

Så här såg låset ut till våran kaffekassa.

 

 

 

Här borde det ha legat ca. 200:-

 

 

Man blir ju liksom lite trött, detta är inte ok! Skall det vara så jävla svårt att duscha utan sabba den?

 

Sen måste man ju beundra den som hade hår på bröstet nog för att våga gå in i vårt omklädningsrum, klippa upp låset och dra med stålarna. Jag är på hällåsen 6 dagar i veckan, skall du/ni sno mer grejer är det bäst att ni tajmar in den dag jag inte är där. Och är det någon som uppfattar detta som ett hot har ni fattat helt rätt!

 

God kväll!


Uppåt i Hudik

Det går bra nu…

 

Nu går det bra i Hudik, ja det har det ju gjort hela säsongen för a-laget. Men nu verkar det som om ”gallren” i j18-elit fått upp ångan igen lagom tills det att serien börjar om och det blir livsviktiga matcher varje match.

 

Efter 14-1 förlusten mot Örebro verkar det som om man fått en nytändning. Poäng hemma mot Färjestad, det är det inte många lag som fixat. Sen segrar mot Mora och Kristinehamn.

 

Nu är det två tuffa matcher kvar, Leksand och Grums sedan börjar serien om. De 5 första lagen försvinner för att spela om slutspelsplatser och resterande lag blir kvar för att spela för sin existens i j18-elit.

 

Man bör ha minst ett eller ett par lag efter sig när denna serie är avslutad, och det bör dom klara av. Det är mycket viktigt för hockeyn i hälsingland att ha ett j18-elit lag så att inte alla av våra ungdomar söker sig ifrån regionen.


Tabell se här.


Strömsbro matchen

Vi förlorar mot ett bättre lag.

 

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om den här matchen men det skulle inte se så bra ut tror jag...

 

Strömsbro är ett bra lag, inget att snacka om.

 

Vi håller ihop bra i 2 perioder och 10 minuter, när vi sedan inte får in pucken så faller vi lite väl långt ner i banan.

 

Siffrorna blev lite väl stora och stämmer inte helt med matchbilden.

 

Slänger in en liten video, ni får tolka det hur ni vill!!!

 

 

 

Ha en bra dag…


Gameday

Strömsbro hemma.

 

Då var det dags att ta emot Strömsbro hemma på Hällåsen. Strömsbro har börjat serien bra och är faktiskt obesegrade under ordinarie matchtid än så länge. En tuff match hade dom mot Sandviken, vinst 6-5. Enda tappade poängen kom i matchen mot Skutskär (6-6).

 

Strömsbro har sin klart bäste spelare i Anders Karlsson, på 5 matcher har han stått för 23 poäng. Mycket imponerande. Lite synd att vårangrythund” är borta idag annars hade vi kunnat limma fast han i brallorna på han, men vi skall nog kunna lösa det ändå. Gäller att få stopp på han innan får fart.

 

Viktigt att vinna ikväll eftersom alla lag på den övre halvan möter lag på den undre, torsk och vi tappar mark…

 

Väl mött på Hällåsen 1930


Mulle Meck

Nu är det nära ett beslut.

 

Läser reportage i HT och Kuriren idag att nu är det bara ett slutgiltigt beslut i kommunfullmäktige 13:e december som fattas innan Lindefallet får sitt investeringsbidrag på 5,5milj.

 

Då har man alltså förmodligen gjort sin sista match på månskensrinken i Bölan eftersom vår senaste drabbning skedde på Glysis.

 

Läs även detta.


Bollnäs matchen

En pinne med hem från Bollnäs...

 

Jag tror att vårat mycket avslappnande snack i omklädningsrummet innan matchen gör att vi lyckas spela så pass bra som vi gör (stundtals), och nej det var inte hockey som snackades. Kan tyvärr inte gå in på vad vi pratade om, det skulle iaf bara fastna i nåt spamfilter. Om man som utomstående skulle komma in och höra allt som sades i ett hockeyomklädningsrum så skulle man nog bli en aning chockad, eller snarare generad…

 

Matchen var en mycket svajig historia där vi och Bollnäs varvar bra och ibland riktigt dåligt spel, kanske inte så roligt att vara tränare då, men som publik måste det ha varit riktigt roligt.

 

Det som var allra bäst från vår sida var moralen, att ligga under med 7-4 inför sista mot Bollnäs brukar innebära förlust. Men nu gav vi oss f . n på att vi skulle vända och det gjorde vi!

 

Grymt skön känsla att åka bakom Alex och se när 7-7 pucken smiter upp i krysset bakom Norell i Bollnäs kassen. Sen blev det en lite tv-pucks hög i hörnet, skönt för en 30-åring som aldrig lirat tv-pucken att få uppleva det också…

 

Sen så kanske vi än en gång skulle vara nöjd med en poäng, men sån är inte jag. Tycker faktiskt att vi ger Bollnäs vinsten i sudden alldeles för enkelt. Därifrån skall han inte få skjuta ostört, han hinner ju t.o.m. ladda.

 

Nu blir det träning ikväll och imorgon skall Strömsbro få kämpa riktigt hårt för att få något som helst poäng med sig från hällåsen.

 

Undertecknad hade en liten meningsskiljaktighet med rättskipare Säll när jag åkte ut för det brutala övergreppet mot reglementet ”puck out”. Jag tyckte att herr Säll skulle ta och träna lite höftöppningar så att han snabbare skulle komma undan när jag skall lägga ut pucken. Men han sa så som jag också skulle ha sagt, -Då får du nog ta och skjuta mig i ryggen i stället.

 

Hellre en puck i ryggen än en avsliten ljumske…

 

God kväll!


Nils Ekman

5 matcher och 80 000:-

 

Då har alltså disciplinnämnden beslutat att ge Nisse Ekman 5 matcher och 80 000:- i böter, ett skämt tycker jag…

 

Är vi på väg att gå åt att man nu skall få böta istället få avstängning?

 

Linus Lindberg Norrsundet fick 13 matcher och ingen böter, ok böterna är anpassade efter vad man tjänar men svider det inte mer med en avstängning?

 

Det är inte konstigt att det pratas polis anmälningar när disciplinnämnden inte delar ut straff som är proportionsenliga…


RSS 2.0