Skrällen i Järvsö

Järvsö slog Skutskär med 8-4.

 

Ja det är sant, och det var ju faktiskt riktigt bra för våran del, nu har vi bara 3 poäng upp till en playoff plats.

 

Matchen i sig säger man i Järvsö lägren var en av de bästa man gjort, lyckas stressa Skutskär till misstag osv… Man hade även fått tillgång till de flesta av sina spelare som av olika anledningar inte spelat särskilt många matcher än så länge.

 

Men, jag skulle nog vilja se Skutskärs laguppställning innan jag drar allt för stora växlar av den segern, enligt rykten så hade Skutskär inte mer än 10 man med sig. Och medelåldern var inte särskilt hög den heller. Nu försöker jag inte ta ifrån Järvsö segern (eller jo förresten…) eller det faktum att man gjorde en bra match, men som sagt skulle vilja höra Skutskärs version också.

 

Jag är övertygad om att om Skutskär mönstrat det lag man gjorde mot oss för en vecka sedan så hade Järvsö fått det mycket svårt.

 

Järvsö skall i alla fall ha ett stort tack för att ni jämnade ut serien.


Kommentarer
Postat av: Skutskär

Vi hade 8st borta som normalt spelar samt 1 lagkapten med trasig ljumske och som åkte på hjärnskakning efter en riktig ful tackling,hade med oss 5st som är född 95 och det är ändå en viss skillnad mellan u16 och alags spel...är en del av förklaringen till att vi torskade ändå var vi nära 5-5 på slutet,men de här duger verkligen inte om man ska vara med i toppen.

2010-12-17 @ 13:38:23
Postat av: JIK

Skutskär hade kanske inte fullt lag, men det hade inte Järvsö heller. Saknade 4-5 spelare, varav den ena vår 1:a målvakt. Där klev en 94:a in och storspelade. I övrigt har vi flera andra som oxå är född på mitten av 90 och klarar sig bra. Sålunda borde Skutskärs juniorer kunna göra detsamma. Så de ska dom inte skylla på. Sedan hade dom ett antal av de äldre med som man känner igen sedan tidigare och dom såg inte ut att vara på tå. Trodde kanske att man kunde komma med en skridsko till Järvsö och hämta poängen. Det som hände för JIK som saknats tidgare var att man gjorde mål. Om vi i tidgare matcher utnyttjat våra chanser bättre hade nog läget i serien varit ett annat. Så nu kan man bara spekulera fram och tillbak som vår bloggmästare tycks göra, men faktum är 8-4. Och att föla upp det med att pressa Sandviken på bortaplan med halva laget borta understryker nog vilken kapacitet JIK har när allting stämmer.

2010-12-19 @ 19:50:03
Postat av: Skutskär

Ja får se vart ni hamnar i tabellen och hur många poäng ni hämtar hem från Skutskär;)

2010-12-20 @ 00:46:47
Postat av: Admin

Oj här var det aktivitet, "bloggmästaren" ville höra bådas version...

Att det går bra för Järvsö tycker jag bara är kul, så länge ni är efter oss i tabellen.

Starkt att ta en pinne i Sandviken.

2010-12-20 @ 07:59:47
URL: http://sasongentioelva.blogg.se/
Postat av: JIK- Supporter

Underbart med temperatur...Som Järvsö supporter var det underbart att sno poäng mot Skutskär, men jag är ödmjuk o säga att det blir helt annan resa att möta detta taggade Skutskär i deras hemmaborg. I övrigt så ser vi fram emot mötet den 11 jan mot SIK, en väldigt avgörande match för JIK om man skall lyckas jaga ikapp Söderhamn...Klart sevärda matcher mellan SIK och JIK....gå o se den !!!

2010-12-20 @ 10:25:40
Postat av: Skutskär

Och ni i Järvsö,alltid roligt med mycket publik på era hemma matcher,det gillas även som motståndarlag:)Lycka till både Söderhamn och JIK!!!!

2010-12-20 @ 13:01:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0