Helgen som gått.

Serierna börjar rulla igång.

 

Då har då allvaret börjat för Hudik, och kan det må hända vara nerver som spökade för HHC i gårdagens alletta premiär mot Sollefteå? 3-4 torsk i sudden. 62-22 i skott till Hudik… Läs utförligare reportage på HelaHälsingland.

 

Hudiks J18-elit klantade också till sig lite och tappade en viktig poäng hemma mot Kristinehamn, ett lag man bör vinna mot om man vill fortsätta spela j18-elit nästa säsong. Reportage på HelaHälsingland.

 

S/L vann sin uppskjutna match mot Malung med 5-2 än en gång är det Jimmy Lindström som visar vägen, denna gång 3 kassar… Man leder nu serien med 5 poäng ner till tvåan Avesta som har en match mer spelad.

 

Järvsö spelade sin uppskjutna match mot Norrsundet i lördags, vinst med 10-3. En OK insats inte mycket mer, är rapporterna från Järvsö lägren. Positivt att man lirade med mycket juniorer som gick in och tog för sig. Kanske var det så att tankarna redan låg på tisdags matchen då det är drabbning på Hällåsen…?

 

Den haussade matchen mellan Asplöven och Björklöven i norra allettan slutade med 6-2 vinst för Asplöven.


Kommentarer
Postat av: trogen supporter

Jimmy visar vägen igen? Tror inte han är själv i sin 5a! Men visst man kan ändå inte ta ifrån han målen! Ludvika hemma i morgon. Kommer du till borgen och kollar erik?

2011-01-10 @ 15:17:55
Postat av: Admin

Nej inte är han själv inte, men gör man 21 mål på 15 matcher då är man en av dom som visar vägen.

Vi spelar ikväll mot Järvsö hemma, men kan tyvärr inte vara med där heller skall på koneferens med jobbet. Ser fram emot att få kika på lite kvalhockey på "borgen" senare i vår.

2011-01-11 @ 08:07:24
URL: http://sasongentioelva.blogg.se/
Postat av: Admin

Oj! Gjorde han inte 8 poäng i senaste matchen också... :)

2011-01-13 @ 16:11:17
URL: http://sasongentioelva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0