Conny Strömberg till Asplöven

För er som är någorlunda insatt i hockey behöver inte Conny någon närmare beskrivning.

 

Kort sammanfattat kan man säga att han är en gudabenådad målskytt och en framspelare av absoluta högsta klass.

 

Tyvärr så har han en del problem med att hållassig till uppsatta regler och hamnar ofta i fokus på grund av andra saker än vad han uträttar på planen.

 

Nu är denna övergång i dagsläget enbart för en match, premiären mot Björklöven. Tvivlar på att det blir fler matcher, jag har svårt att se Asplöven matcha Conny’s löneanspråk. Fram till för ett par dagar sedan låg han på en lön på ca. 95 000:-/mån.

 

Personligen tror jag att en Conny Strömberg i någorlunda mental balans skulle tillföra Asplöven mer än vad Jonte kommer att göra.

 

HHC spelar mot Asplöven borta 23/1 återstår att se om han är kvar då, att transferfönstret inte stänger förrän 31/1 talar för det. Vad som talar emot är att en hel del allsvenska lag redan har hört av sig…


Kommentarer
Postat av: Spunken

Haha, så du tror inte Asplöven kan matcha hans löneanspråk när de lyckades med Jonathan Hedström? Asplöven har externa finansiärer som kan kliva in och fixa en sån värvning! Sen innebär det inte helt säkert att han hamnar där ändå hela säsongen, men vill båda parter så löser de nog det!

2011-01-07 @ 00:22:58
Postat av: Patrik

spunken, om dom nu kan matcha den lönen är det ju bedrövligt att dom fortfarande spelar i ettan..

2011-01-07 @ 10:59:34
Postat av: Admin

Ja du Spunken, jag har gärna fel på den punkten det gynnar oss häromkring om intresset kring allettan ökar. Men jag tror fortfarande inte att det blir någon längre sejour. Frågan är också om det vore så klokt att lägga i runda slängar 300 000:- för en spelare på den här nivån. Visst går man upp kan det ju ha varit värt det men om inte...

2011-01-07 @ 15:47:08
URL: http://sasongentioelva.blogg.se/
Postat av: Spunken

Asplöven har lagt mycket pengar på många spelare med meriter de senaste åren, sen får man väl tycka vad man vill om det är rätt eller fel och om det varit värt det. Men att de kan lägga pengar på spelare är nog det sista man behöver fundera över!

2011-01-07 @ 20:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0