S/L mot kvalserien

S/L rustar för kval.

 

S/L går som tåget och är i stort sett klara för kvalserien, bara en kollektiv härdsmälta skall kunna stoppa dom från att nu ta en direkt plats i kvalserien.

 

Strax innan deadline har man enligt SöderhamnsKuriren gjort klart med 2 nya namn. Det är Mattias Larsson senast i Valbo och Tomas Rosén senast i Sandviken.

 

Båda dessa lirare är forwards vilket kan tyckas lite konstigt då det är på backsidan man sett lite knaggliga ut. Hur tänkte man här?

 

Sedan har det ryktats om en trio betydligt namnkunnigare herrar, men det är än så länge bara rykten. Och då snackar vi ett par hyffsade backar i Micke Lindman och Pelle Djoos. Lindman klev tidigare under säsongen av sitt tränar uppdrag i Valbo för att det tog för mycket tid från det civila arbetet.

 

Att Pelle Djoos skulle vara aktuell är väl kanske inte lika osannolikt, brorsan är ju ass coach.  Sen är det Pelles assisterande coach Björn Danielsson som skulle vara aktuell. Men då är ju förutsättningarna att Sundsvall skall klara sig undan kvalspels hockey.

 

Sen snackas det om att man signat en backup för Patrik Eriksson som skall bli pappa inom en snar framtid, och det skall vara Johan Asplund senast i Danska högsta ligan.

 

Ja mycket rykten, återstår att se vad som är sanning och inte. Hursomhelst skall det i alla fall bli kul med lite kval hockey.


Kommentarer
Postat av: Fred

Men hur funkar det? är alla övergångar gjorda på dem redan?Fönstret är ju stängt menar jag lr blir det nyregistrering av spelare? För det får man väl göra ett tag till? Spelare som inte haft klubbadress på några dagar alltså.. Vet du nåt Erik lr är det bara rykten som sagt?

2011-02-08 @ 13:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0