S/L till ETTAN!

Ett bättre sent än aldrig grattis till S/L’s div1 plats.

 

Somliga kanske tror att jag inte tycker det var kul att S/L gick upp i div1, tvärtom jag tycker det är fantastiskt för hockeyn i kommunen.

 

Det blir ju lättare för oss alla att få behålla spelare som siktar på högre divisioner, ettan är ett fantastiskt skyltfönster.

 

Nu skall det bli intressant att se vad det blir för lag dom kan mönstra till kommande säsong, dessvärre så finns det inte obegränsat div1 mässiga hockeyspelare att tillgå i kommunen.

 

Mycket viktigt att knyta upp stommen från den här säsongen och utgå därifrån.

 

Forwards trion Lindström/Lindqvist/Östlund och backarna Fredrik Stefansson och Henrik Andersson bör ha prioritet. Alla dessa herrar har mycket värdefull rutin från spel i div1 och högre. Med dom kontrakterade blir det även lättare att knyta till sig ev. ytterligare förstärkningar. Ser helst en till spelskicklig back med rutin från högre divisioner.

 

Stenklyft är även han en kille dom bör få att ta upp en satsning igen, han är i rätt ålder och har div1 rutin.

 

De egna produkterna Alex Grundström, Hampus Malm, Fredrik Persson och Fredrik Norman bör även de kunna göra bra ifrån sig i div1. Alex har ju redan en säsong i Hudik i ettan så han vet vad det handlar om.

 

Sen finns det ju ett gäng med lokala spelare som det skulle vara roligt att se på borgen, vissa mindre troliga dock…

 

Pontus Wernersson-Libäck

Linus Wernersson-Libäck

Micke Sjödin

Jesper Paepke

Linus Rolinder

David Lindgren

 

Sen kanske man skall kika lite västerut också Erik Källänge, Jens Eriksson och Andreas Fröjd slipper jag gärna möta en vinter till. När dom ändå åker så kan dom väl ta med sig Andreas Algotsson också för han är för bra för div3.

 

Att Gävle inte har ett enda div1 lag talar ju också till S/L’s fördel, men där tycker jag man skall vara försiktiga. Ta inte in utfyllnadsspelare som tar upp en plats på bänken för egna produkter.

 

Och sist men inte minst vi 2 föreningar bör kunna enas om ett samarbete, kanske inte på a-lags nivå men definitivt på junior sidan.

 

LYCKA TILL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0