Helgen som varit

En rapport från helgen…

Hudiks segertåg fortsätter, 4-1 vinst borta mot Östersund. Micke Sjödin gör 2 baljor och Linus Wernersson-Libäck en. Segertåget går vidare, ser ut att bli en rolig höst där uppe. Utförligare rapport här.

Tyngre går det för Hudiks J18-elit som än en gång åker på en tung förlust. 2-7 borta mot Sunne. I den matchen gör August Thyr-Berggren 1 mål för Hudik. Johan Eriksson tränare i Hudik ser ändå positivt på det hela, och tyckte att man hängde med spel mässigt… Läs mer här.

S/L har träningsspelat i helgen, igen mot allt för svagt motstånd. 11-4 mot Alfta och 14-1 mot Töva tigers. Har inte orkat gå igenom målskyttar, men en snabb överblick och det såg ut som Simon Östlund gjorde en hel del poäng. Inte helt oväntat kanske. Nu skulle det vara kul att se hur det ser ut mot lite bättre lag.

Bollnäs åkte på en omgång borta mot Orsa, torsk 9-1 mot div3 kollegorna från dalaserien.

S/L’s J20 har spelat mot Lindefallet, 6-6 och det måste jag säga var imponerande med tanke antalet matcher många av S/L grabbarna hade i benen, både fotboll och hockey. Vet inte vad Lindefallet kom med för lag, men dom bör i alla fall bli favoriter i trean.

Fredrik Perssons Brunico (Val Pusteria) vinner hemmapremiären med 5-3 mot Pontebba och Fredrik gör det viktiga 1-1 målet. Starkt att komma tillbaka och vinna efter en kalldusch redan efter 16 sekunder in i första perioden.

Patrik Ruiz har efter mycket om och men skrivit på för ytterligare en säsong med Tranås, och dom har börjat med en vinst och 2 förluster. Putte har 4 assist på dessa 3 matcher. Och än så länge inga utvisningsminuter. Ifjol blev det 102 minuter, 10 minuter mer än undertecknad…

Och just ja, vi spelade säsongens första match och förlorade mot Strömsbro. ”Gallren” och Ulf Draegert skötte sig bäst. Vi har fortfarande väldigt svårt att förstå att man spelar hockey i 3! perioder. Den här gången höll det 2 perioder och 10 minuter, snart så… Och än en gång så har vi på tok alldeles för mycket utvisningar. Notera att undertecknad inte fick en minut…

Nu börjar en ny vecka och nya utmaningar…