Update

Det har hänt en del i hockey hälsingland.

 

HHC går på som tåget, nu senast vinner man med 8-1 på bortaplan mot Örnsköldsvik HF . Nya stjärnforwarden Magnus Nilsson gör 4 poäng(2+2). David Lindgren gör 2 poäng(1+1) och är nu uppe i totalt 4 poäng (1+3). Linus Wernersson-Libäck gör två ass. Och är uppe i 5 poäng(2+3) totalt.

 

HHC’s j18-elit åkte på ännu en förlust, denna gång mot Färjestad på borta is. Slutsiffrorna skrevs till 8-3. August och Jeppe gör en varsin balja och Anton noteras för ett assist. Dessa grabbar kommer att få dra ett tungt lass denna säsong…

 

Bollnäs och Järvsö har möts i en träningsmatch igen, denna gång i Bollnäs. 7-5 blev slutresultatet. Enligt Bollnäs en mycket komfortabel seger, där man ger cred till Järvsös keeper Hannes Persson som räddade 40 puckar.

 

Vi spelade igår mot Strömsbro, det börjar se bättre och bättre ut. I och för sig torskade vi med 5-3 men vi tar ett par steg i rätt riktning, man kan nu se en tendens till ordnade uppspel och framför allt så krigar vi som ett lag i den sista ”perren” som vi vinner. Ett par veckor till med hård träning så skall vi nog vara redo. Träningar Tis,Ons,Tor och en intensiv vecka avslutas med träningsmatch hemma mot Järvsö på Söndag 1700.

 

Johan Kallio håller nollan i Skelefteås 5-0 vinst mot Sundsvall i j18-elit norra. Johan är i topp på både räddningsprocent (98.65%) och antal insläppta mål per match(0.33). KUL!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0