Helgen

Snabb uppdatering från helgen

 

Själv spenderade man helgen i Stockholm, så uppdatering för egen del har skett via cyberrymden och sms…

 

250! Personer såg Järvsö åka på däng mot ett Bollnäs med stort antal ordinarie spelare borta. Bollnäs vinner med 5-1 och deras U16 killar får mycket beröm på hemsidan av tränare Stefan Danell. Var nog inte direkt den starten nya Järvsö tränaren Niklas Henriksson önskat sig. Fantastiskt roligt att 250 personer såg matchen.

 

HHC’s j18-elit åker på pumpen igen, torsk med 13-0 mot Västerås… Nu måste nog Johan hitta på något. I och för sig är det ju som viktigast att ta pinnarna efter jul, för att klara sig kvar. Men det kan ta tid och hitta självförtroendet om man tappar det, och utan tro’n på sig själv vinner man inga matcher.

 

Fredrik Persson och hans Brunico (Val Pusteria) fortsätter att vinna man har nu 5 raka vinster i italienska högsta ligan. Fredrik har gjort 2 poäng(1+1) på dessa matcher Rob Sirianni som Fredrik tidigare i bloggen förutspådde bli poängkung har 11 poäng på 4 matcher(5+6)…!

 

Detta var bara ett litet axplock vad som hänt i helgen, ikväll lirar Lindefallet träningsmatch mot Hudik j-20. Det skall bli kul att se hur det går…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0