Uppdatering

Det har spelats ett gäng matcher...

 

I gårdagens 14-4 kross av Kramfors aliansen fanns ett helt gäng spelare med 0270 anknytning med på isen i HHC dressen. Jesper Paepke fick säsongs debutera, och i mål stod Johan Larsson. Som vanligt hade Linus Wernersson-Libäck (5 poäng) och Micke Sjödin framträdande roller. Med i laget var även David Lindgren och Robin Ståhl.

 

S/L vinner på straffar över TG och befäster sin position som serieetta. Jimmy Lindström räddar poäng och sätter sedan avgörande straffen. Viktig kugge med all sin rutin från högre divisioner. Blir livsviktig senare när det vankas kvalmatcher…

 

Jag skrev tidigare om och när Kvick och Grims skulle göra comeback i Alfta. Nu har den ena gjort debut, nämligen ”kvicken” med sig hade han inte Grims utan däremot ”Kenta” som gjorde mål i debuten. Tyvärr så räckte det inte den här gången heller utan man torskar med 10-3 mot Sätra/Oppala.

 

Bollnäs vann över Skutskär med 4-3, läs reportage här.

 

Lindefallet förlorade mot Strömsbro, 6-3.

 

Konstaterar att Huge kommer med en 18-2 seger mot Norrsundet i bagaget till våran drabbning på Hällåsen imorgon. Huge vinner sista perioden med 10-0!

 

För vidare resultat i div3 gävleborg se här.

 

 

Hör gärna av er med resultat eller mer info om ni sitter inne på nåt jag missat…

 

[email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0