Sudden torsk

En poäng med hem från Järvsö.

 

Visst kanske man skall vara nöjd med att ha med sig en poäng, men det ingår inte riktigt i min natur. Så jag är skitsur… (som vanligt)

 

Matchen börjar bra för våran del, 1-0 efter 58 sekunder och sen 2-0 efter drygt 6 minuter. Sen börjar spelet bölja fram och tillbaka, kanske kul för publiken men jag anade både ett och annat grått hår på båda lagens tränare.

 

Tyckte det var lite mer organiserat spel i andra perioden, vi blev lite pressade i början men sen kom vi tillbaka bra.

 

Tredje perioden blev jämn den med, men tycker ändå att vi hade ett litet övertag vi missar bla. 2 frilägen. I och för sig missar Järvsö en straff men ändå övertag för oss.

 

I sudden så var det jämnt skägg hela tiden och kunde ha slutat precis hur som helst, att Järvsö lyckas få dit en puck på slutet var mer en tillfällighet än skicklighet.

 

Kul med mycket publik på matchen och en klack som hörs. Men hallå, man hånar inte en spelare som är skadad. Oavsett hur det ser ut från läktaren kan man aldrig veta om en spelare är allvarligt skadad eller inte…

 

Undertecknads främsta prestation denna dag var väl att inte ramla på väg ut till bussen bärandes på en låda med ris och currykyckling!

 

Lycka till i fortsättningen Järvsö.

 

Mvh,

Niklas Jihde


Kommentarer
Postat av: P.Sjölin

Häftiga och roliga sidor man kan läsa denna säsong.

Både den här, (ERIKS SIDAN) och SIK:s hemsida.

Fortsätt så här.

2010-11-18 @ 18:35:02
Postat av: Admin

Tackar!

2010-11-18 @ 19:10:59
URL: http://sasongentioelva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0