Hälsinge spelare på vift…

Vore det inte kul att se dessa herrar i någon klubb i hälsingland snart?

 

Jonas Olsson

 

Patrik Ruiz

 

Fredrik Persson

 

Nu är nog inte jag den enda som tycker så, tror säkert att Affe i Hudik gärna skulle vilja se herrarna i HHC´s trupp till nästa säsong.

 

Jonas och Putte har redan gjort ett par säsonger i HHC, sedan har deras karriärer sett snarlika ut. Putte har spelat söderut med Tingsryd och Tranås, även gjort en säsong i Norge för att sedan komma tillbaka till Tranås. I Tranås vann han den interna skytteligan den här säsongen.  Jonas drog också söderut till Tingsryd, sen över till Norge och där har han blivit kvar. Efter 3 säsonger i Furuset så spelar han i år i storklubben Vålerengen. Har för mig att han hamnade väldigt högt i ett styrketest som gjordes på norska spelare inför den här säsongen. Som tränare har han i år den forne storspelaren Espen Schampo Knutsen.

 

Fredrik flyttade tidigt ner till Karlstad där han spelat både J18 och J20 elit/superelit med Färjestad. Efter Färjestad så var han en sväng i Brynäs, Tierp och även han en säsong i Tingsryd. Säsongen 04-05 kom han till Rögle där han blev kvar i 4 säsonger. Den sista säsongen var han assisterande kapten bakom Kenny Jönsson. Stort! När Rögle gick upp i Elitserien 08-09 blev det inget nytt kontrakt, innan han kom till sin nuvarande klubb Aalborg i den danska ligan så gjorde han ett par matcher i Tyska 3:e ligan med Halle.

 

Kul att se hur deras karriärer har följts åt. Detta gör det ganska intressant, sannolikheten att dom skulle nappa på att komma ”hem” och lira tillsammans känns ganska hög eller?

 

Vi hoppas att fortsättning följer……..

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0